logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

CTAC Autònoms acusa d’incompetent el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública pel caos en la tramitació d’ajuts

Des de la CTAC-Autònoms, com organització representativa del Treball Autònom a Catalunya, titllem d’incompetent al Departament de Polítiques digitals i Administració Pública per no fer front a la tasca de reforç tecnològic de les sol·licituds de les ajudes per al col·lectiu d’autònoms i autònomes pel manteniment de l’activitat econòmica enfront la Covid-19, que estan passant per moments molt crítics i una alta vulnerabilitat econòmica.

Des de la nostra organització no entenem ni compartim que pugui ocórrer un fet com el que està succeïnt en aquests moments. En aquest sentit, ja sabíem que, veient el tipus d’ajuts a tramitar, el gran nombre de sol·licituds podia col·lapsar el sistema.

No va ser suficient el desastre que va tenir lloc ahir dilluns que avui mateix s’ha tornat a repetir. El descontrol i la falta de previsió per part de la Generalitat  pel que fa la plataforma per presentar la sol·licitud, farà que molts autònoms i autònomes que van presentar la sol·licitud i no ho van aconseguir, quedin fora, ja que no poden estar contínuament pendents del funcionament d’una plataforma, encara menys amb la situació actual que estan patint.

Per això volem manifestar la nostra disconformitat i traslladar el malestar i perjudici que aquest fet ha ocasionat a molts autònoms i moltes autònomes.

Entrades relacionades