logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

El comitè d’empresa de l’Hospital Moisès Broggi exigeix la dimissió de la directora d’infermeria

El comitè d’empresa de l’Hospital Moisès Broggi (Sant Joan Despí) –format pels sindicats UGT, CCOO, USOC i Metges de Catalunya– ha manifestat en plenari extraordinari la seva indignació pel tracte denigrant i la manca de respecte per part de la direcció

 

després que el 17 de desembre comuniqués per correu electrònic, sense previ avís, que tots els dies concedits de lleure del període nadalenc del personal d’infermeria d’hospitalització, UCI i Urgències quedaven suspesos amb efecte al dies següent. El personal havien demanat aquests dies amb tres d’antelació i la direcció fa dues setmanes que els havia acceptat.
El personal d’infermeria i tot la resta de personal sanitari porta dos anys esgotadors, amb un esforç i sacrifici fora de tot dubte, i sempre ha col·laborat, renunciant en gran mesura a la seva vida personal i familiar. Però la manca de personal d’infermeria al Moisès Broggi no és un fet puntual. Fa anys que reclamem a la directora d’infermeria i a la direcció actuacions concretes que facin atractiva l’opció de treballar al nostre centre, però el cert és que el desgavell organitzatiu fa que no només no trobin infermeres per treballar-hi, sinó que les que estan contractades prefereixin marxar a altres centres amb millor condicions de treball i contractes no tan precaris.

En aquest sentit exigim la dimissió de la directora d’infermeria de l’Hospital Moisès Broggi pel desgavell organitzatiu que porten des de fa anys.

Més informació:

Juan Carlos Carrera, UGT Moisès Broggi: 620 57 40 88.

Entrades relacionades