Som claus per defensar els teus drets

Amb 150.000 afiliats i afiliades, la UGT de Catalunya és una de les organitzacions socials més representatives i importants del nostre país. Però ser molts també ens permet oferir-te els millors serveis.

 

En un moment complex econòmicament, ens preocupem per la capacitat adquisitiva de la teva família i t’oferim descomptes en tot tipus d’assegurances, serveis i productes que et permeten estalviar fins a 800 euros l’any. A més, la quota sindical és una despesa deduïble en la declaració de la renda, i la devolució se situa entre el 25% i el 30% de la quota anual que pagues.

 

Un dels serveis més importants de la UGT de Catalunya és el Gabinet Jurídic, que gestiona gairebé 7.000 casos anuals amb un nivell d’èxit del 80%. Tenim els millors advocats laboralistes per defensar-te, especialment ara que la reforma laboral ha judicialitzat les relacions laborals i la negociació col·lectiva. Com a afiliat o afiliada tens dret a assessorament a preus molt econòmics, i si la teva afiliació és superior als vuit anys, l’assistència i la tramitació jurídica per a temes laborals i de seguretat social és gratuïta (excepte la primera visita). També tindràs preus reduïts per a temes civils, familiars, immobiliaris, penals, administratius, fiscals i mercantils.

 

A més, la UGT de Catalunya ofereix assessorament especialitzat per a diferents col·lectius. Si ets treballador o treballadora per compte propi, la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC) és la teva organització, perquè els autònoms també són treballadors i el sindicat es preocupa pels seus interessos. També disposem d’una organització especialitzada en atenció i assessorament a les persones immigrades, tant en aspectes laborals com legals o socials, l’Associació d’Ajuda Mútua d’Immigrants a Catalunya (AMIC). I si tens fins a 32 anys, l’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya és el teu espai d’informació i de participació dins el sindicat.

 

Però la teva quota sindical no representa només serveis avantatjosos per a tu i la teva família, sinó que és una mostra de solidaritat. El teu suport econòmic és el que permet, principalment, mantenir l’estructura i el funcionament d’un sindicat de classe com el nostre, que intenta arribar a tot el territori i a tots els centres de treball per defensar els drets i els interessos dels treballadors i les treballadores. Per exemple, la teva afiliació fa possible que les persones jubilades paguin una tarifa reduïda, o que les persones aturades sense ingressos tinguin una quota zero.

Per això és necessari que formis part del sindicat. Ara no pots resignar-te, t’has de defensar. I no podem lluitar sols: la unió fa la força!