logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Els sindicats majoritaris a Caixabank, UGT, CCOO i SECB mobilitzen a la plantilla per a reclamar millores a la seva situació actual

Dimarts 22 de febrer els tres sindicats, que representem a més del 90% de la plantilla de CaixaBank, hem convocat concentracions en les principals capitals de província.

Les tres organitzacions sindicals, UGT, CCOO i SECB, denunciem la situació crítica que viuen les persones treballadores de l’empresa a causa de la fusió amb Bankia, especialment a la xarxa d’oficines. És intolerable el nivell de pressió, coerció, sobrecàrrega i exigència que se’ns aplica donada la gran quantitat de clients que atenem i el poc personal a conseqüència de l’ERO. A més d’haver de donar la cara per l’entitat, en decisions que ningú entén ni comparteix, amb els clients que venen a l’oficina.

Tot té un límit i actualment ja són molts els episodis d’ansietat i angoixa dels empleats i empleades, a més de la decepció per la falta d’empatia que ha demostrat la direcció. Tant la UGT com CCOO i SECB, que representem al 90% de la plantilla, ens donarem suport mútuament en totes les accions en defensa dels treballadors i treballadores i per això donarem una resposta sindical conjunta i ferma al que està passant.

La plantilla volem aturar aquesta situació i per aquest motiu durem a terme concentracions, per part dels treballadors i treballadores, a les 17:30h del dia 22 de febrer en les seus principals de CaixaBank. La relació de províncies i seus de les concentracions, són les següents:

Barcelona    Avinguda Diagonal 621

Bilbao           Gv.López d´Haro, 23

Balears         Avda. Alexandre Rosello, 40

Burgos          Plaza del Cordón

Las Palmas   C/ Triana 20

Madrid          Torre Kio

Múrcia          Gran vía escultor Salzillo 23

Pamplona      Avenida Carlos III, 6-8

Sevilla           C/Sierpes, 85

Tenerife       Plaza Patriotismo 1

Toledo          Avenida del General Villaba, 3

València       Pintor Sorolla, 2-4

Entrades relacionades