logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La plantilla de Radio Taxi Verd torna a fer vaga avui per exigir el pagament de les nòmines

radiotaxi033L’empresa -també coneguda com a Ràdio Taxi 033- ha deixat de prioritzar el pagament de les nòmines, i els taxistes tenen des de fa un any serveis pendents de cobrar

Els treballadors i les treballadores de l’empresa Ràdio Taxi Verd (també coneguda com a Ràdio Taxi 033) continuen avui amb les vagues convocades pels retards i impagaments de nòmines. Tot i l’èxit de la primera jornada de vaga, celebrada el passat dilluns 30 de maig i seguida pel 99% de la plantilla, la direcció de Ràdio Taxi Verd ha tornat a negar el pagament de les nòmines endarrerides i la nòmina en curs de la plantilla, principalment teleoperadores.

En cas de no produir-se aquests pagaments, la vaga continuarà el primer dilluns de cada mes fins a finals d’any: 4 de juliol, 4 d’agost, 5 de setembre, 4 d’octubre, 4 de novembre i  5 de desembre.

A la reunió del TLC, l’empresa va declarar, a més, que deixa de prioritzar el pagament de la nòmina als seus treballadors. Cal afegir, que des del passat mes de gener i durant un any l’empresa està aplicant una reducció salarial d’entre el 7 i el 12% a la plantilla, formada per una trentena de treballadors i treballadores.

També es veuen afectats per les irregularitats en els pagaments els taxistes, que tenen des de fa un any serveis pendents de cobrar.

Entrades relacionades

Leave a comment