logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT de Catalunya aconsegueix que les treballadores d’atenció domiciliària de l’empresa SENFO cobrin el seu salari

Després de conèixer que l’empresa SENFO, que gestiona serveis públics d’atenció domiciliària, no havia pagat el salari a les seves treballadores, el sector d’atenció domiciliària de la FeSP-UGT de Catalunya i les permanents del Baix Llobregat que atenen les escoles bressol s’han reunit d’urgència amb els diferents responsables políticsat dels municipis afectats (Baix Llobregat, Igualada i Sant Celoni) per trobar una solució i exigir el pagament immediat de les nòmines del mes de maig i garantir el pagament dels salaris en endavant.

Com a resultat d’aquestes reunions, que s’han dut a terme amb la cautela necessària per assolir l’objectiu amb immediatesa, a Cornellà de Llobregat i Sant Andreu de la Barca ja s’han abonat les nòmines. I seguim treballant perquè la resta de consistoris ho facin tan aviat com sigui possible per solucionar un problema que afecta a treballadores que, amb jornada completa, tenen salaris de 900 euros.

Des de la UGT seguim lluitant per acabar amb la precarietat d’un sector que té com a bé més preuat la feina d’unes professionals que cuiden de les persones més vulnerables.

Entrades relacionades