logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT de Catalunya demana a TMB revisar els plans d’actuació dels vigilants de seguretat del Metro de Barcelona

seguretat-privadaEl nostre sindicat condemna la nova agressió a un vigilant que es va produir ahir, la segona en menys d’una setmana

Des del sector de seguretat de la FES – UGT de Catalunya condemnem la nova agressió a un vigilant de seguretat del Metro de Barcelona, de nou un treballador de l’empresa Securitas, que va ser agredit ahir a l’estació de Glòries per uns usuaris. Es tracta de la segona agressió al suburbà en menys d’una setmana.

Des del nostre sindicat hem sol·licitat una reunió urgent amb els responsables de TMB per revisar els plans d’actuació dels i les vigilants de seguretat al Metro de Barcelona i millorar l’autoprotecció d’aquests professionals.

La UGT ha denunciat en reiterades ocasions el perill que suposa per la seguretat dels propis treballadors i dels usuaris de les instal·lacions el fet que els vigilants es vegin obligats a realitzar determinats serveis en solitari, fent que s’enfrontin a situacions de risc evident sense cap tipus de garantia per la seva pròpia seguretat i, per tant, sense cap garantia pels usuaris del metro.

Entrades relacionades

Leave a comment