logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT no signa el pla de formació d’ENAIRE, responsable de la navegació aèria estatal

enaireMentre s’obvien les reivindicacions dels enginyers aeris s’aproven cursos com ‘Fotografia, retrat i reportatge’

El passat mes de febrer ENAIRE, entitat pública responsable de la navegació aèria a l’Estat espanyol, titular del 51% de les accions borsàries dels aeroports i única empresa pública de l’ÍBEX 35, va presentar el pla de formació bianual 2017-2018, que res té a veure amb les reivindicacions dels tècnics i enginyers dels aeroports.

En el cas concret de Catalunya, els enginyers aeris porten temps reivindicant, entre d’altres, un curs sobre la cobertura de la ràdio que utilitzen els controladors (covercom), curs que no ha estat autoritzat per ENAIRE. Tampoc s’ha pres en consideració un curs impartit per Eurocontrol sobre anàlisi de les dades RADAR-SASS-C, que a més és gratuït. En canvi, ENAIRE sí ha aprovat cursos de “Fotografia, retrat i reportatge” i “Formació per facilitar la realització d’entrevistes” per als seus serveis centrals.

El pla de formació per a Catalunya també recull cursos tan sorprenents com “Reunions eficaces” o “Adaptació al canvi”, mentre que som l’única Comunitat Autònoma que rebutja cursos de “Treball en equip”. Davant d’aquestes decisions de la direcció, la UGT no ha validat el pla de formació d’ENAIRE.

Entrades relacionades

Leave a comment