logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

UGT FICA de Catalunya tanca l’acord amb MAHLE amb un 90% de vots favorables

Aquest matí, 21 de gener, les treballadores i treballadors de MAHLE S.A.U. han dut a terme la votació sobre el preacord en el qual es va arribar amb l’empresa la setmana passada.

Aquesta votació s’ha efectuat per poder decidir sobre el seu expedient d’extinció d’un total de 315 llocs de treball. El seu resultat ha estat un 90% favorable i, per tant, finalment s’ha aprovat l’acord entre treballadores i MAHLE.

L’expedient ha estat una victòria per part de la UGT- MAHLE de Catalunya tot i ser un expedient carregat de dificultats, a causa del poc temps de marge per trobar alternatives que ens ha ofert l’empresa. Tot i això, ha estat possible definir les condicions de l’acord gràcies al suport de la plantilla.

Des de la UGT FICA de Catalunya ens hem compromès amb la mesa de reindustrialització que d’aquí a un mes, s’iniciarà la seva feina amb la participació de les administracions públiques locals i autonòmiques. L’objectiu que té la federació és que el teixit industrial continuï sent un dels pesos més importants del territori, intentant també minimitzar l’alt impacte produït per la decisió de MAHLE.

Entrades relacionades