logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

UGT FICA del Barcelonès secunda la vaga indefinida al Grup Cacaolat S.L. en defensa de la conciliació de la vida familiar dels treballadors i treballadores

UGT FICA del Barcelonès comparteix les motivacions que han portat al Comitè d’Empresa de Grup Cacaolat S.L. a convocar de manera indefinida una vaga en defensa de la conciliació de la vida familiar, que s’està posant en risc pel calendari laboral per al 2019 al Departament de Producció presentat per la direcció, que contempla tots els caps de setmana del període estival (de juny a setembre) com a dies laborables.

La vaga ha començat en el torn de matí d’avui, 3 de gener, i afecta tota l’àrea de producció, des de logística a qualitat i serà de 24 hores. La durada de la vaga la marcarà la consecució d’un acord on els treballadors i treballadores vegin complertes les seves expectatives.

Ahir va tenir lloc la mediació de la vaga convocada pel Comitè d’Empresa. Afortunadament la Inspecció de Treball va poder visualitzar que els treballadors i les treballadores del Grup Cacaolat S.L. estan per la via de la negociació i el diàleg. Malauradament, es va sortir de la mediació sense acord i, per tant, no ha estat possible desconvocar la vaga, no obstant això, les parts s’han tornat a citar per a divendres, 4 de gener, davant la Inspecció de Treball per a esgotar totes les vies possibles d’acord.

Els treballadors i les treballadores, que estan lluitant per poder compaginar la seva vida laboral amb la familiar, tal com es va fer l’any 2017, amb els sacrificis que la vaga comporta, tenen, com no pot ser d’una altra manera, el suport de la UGT FICA del Barcelonès.

Entrades relacionades