logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

UGT i CCOO s’oposen a la pujada dels abonaments de Parking pels empleats de l’aeroport de Barcelona

elpratAena vol modificar els sistema d’abonaments al conjunt de treballadors i treballadores de l’Aeroport de Barcelona – El Prat ocasionant pujades de preu superior al 30%

UGT i CCOO, davant l’anunci de la modificació de l’1 de gener el sistema d’abonaments pel pàrking dels empleats de l’Aeroport Barcelona, han procedit a registrar avui davant de la Direcció de l’Aeroport un escrit de proposta en el que insta a Aena a reconsiderar aquesta nova mesura.

A part de la pujada en els abonaments es pretén acotar el valor dels mateixos de manera que passen a tenir caducitat temporal de un mes en comptes de ser vàlids per 30 usos independentment del termini d’utilització.

D’aquesta manera a part de resultar més car pels treballadors i treballadores que donen servei al aeroport es desincentiva a utilitzar el transport públic per rendibilitzar l’abonament.

Sol·licitem que aquesta mesura quedi sin efecte al tenir uns greus efectes a la ja castigada economia dels treballadors i treballadores de l’aeroport.

Leave a comment