Entrega diplomes cursos UJP-UGT APG – Vilanova i la Geltrú

La delegació d’Anoia, Penedès i Garraf ha fet el divendres 13 de maig el lliurament dels diplomes de quatre cursets, tres de noves tecnologies i un d’alimentació, realitzats entre 2020 i 2021 que per culpa de la pandèmia no es van poder lliurar en el seu moment.

Presentat per Francisco Criado, secretari general de la UJP-UGT de l’APG, l’acte ha estat molt emotiu perquè ens em retrobat companys i companyes que després de més de dos anys de fer el curset hem tingut l’alegria de poder, uns entregar el diploma i altres de recollir-lo.

L’acte ha comptat amb la presència del company Francesc Rica, secretari general de la UGT de l’Anoia, Penedès i Garraf i quatre membres de la Comissió Executiva de la UJP-UGT de Catalunya, encapçalada  pel seu secretari general Manuel Becerra.

La UJP-UGT de Catalunya agraeix al company Francesc Rica el suport que sempre ofereix a la Unió de Jubilades, dóna l’enhorabona a tots els participans als cursets i felicita la delegació de l’APG per l’important treball que du a terme per a tots els afiliats i afiliades de les seves comarques.

En finalitzar l’acte, els companys de la delegació han ofert al pati del sindicat una butifarrada a tots els participans, per celebrar la retrobada.

This slideshow requires JavaScript.

 

Comments are closed.