La plantilla de seguretat privada de l’Aeroport de Girona farà aturades parcials el 8 i el 12 de setembre

seguretat_privadaEl Comitè d’Empresa de l’empresa de seguretat privada Segurisa Serveis Integrals, del qual forma part la UGT, ha convocat per als propers dies 8 i 12 de setembre aturades parcials de la plantilla de l’Aeroport de Girona per denunciar l’incompliment per part de l’empresa de l’acord pactat amb el Ministeri de Foment en matèria de condicions laborals i econòmiques.

El Comitè denuncia que Segurisa Serveis Integrals s’ha desentès del pagament dels complements pactats als treballadors subrogats aquest estiu ja en la primera nòmina que havia de recollir aquests plusos, la del mes juliol. Tampoc no va abonar els complements consolidats per la plantilla amb anterioritat a aquest acord, com són dietes, hores extres, etc.

Abans de convocar les aturades, el Comitè va tenir una reunió amb la direcció de l’empresa, que no va avenir-se a rescabalar el deute ni es va comprometre a fer-ho.

El nostre sindicat seguirà exigint que es compleixi sense excuses el compliment de l’acord assolit amb el Ministeri de Foment i ha demanat tant a la patronal de seguretat APROSER com a AENA que respongui amb contundència en aquelles empreses on no es respectin les condicions exigides amb les seves plantilles.

Comments are closed.