logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Polítiques Industrials

Les economies industrials són més innovadores, més obertes a l’exterior, més productives i generen una ocupació més estable i de més qualitat. Per tant, tenen major resiliència, soberania i més capacitat de generar prosperitat compartida. Podem dir que la indústria genera més creixement potencial, més cohesió social, més equilibri territorial, en definitiva, menors desigualtats econòmiques. És per això que des de la Secretaria de Polítiques Sectorials hem participat activament en el Pacte Nacional per la Indústria 2017-2020 i seguim treballant per un nou PNI 2022-2025. D’altra banda, des de la Secretaria de Polítiques Sectorials, treballem per un canvi de model en la indústria de l’automòbil, per afavorir l’atracció d’inversions en R+D+i i de la producció de bateries elèctriques. Prestarem molta atenció al previsible impacte en el volum d’ocupació que comporta aquesta reconversió per tal que aquesta transició de model productiu i tecnològic sigui socialment responsable.

Notícies de Polítiques Industrials

industria
Assemblea i concentració per a un Pacte d’Estat per la Indústria

La indústria és el sector que genera més riquesa, ocupació de qualitat i benestar social i econòmic de tots. És…

UGT i CCOO demanen que el PNI sigui un pacte de país per guanyar sobirania industrial, energètica i tecnològica

Tots dos sindicats manifestem que el PNI ha d’incloure mecanismes de solidaritat entre territoris i de transició justa. El Govern…

Nissan es reindustrialitzarà tant sí com no

El tancament de Motor Ibèrica després de gairebé un segle d’activitat industrial no és el fi del projecte. La Federació…

Recursos

Des de la Secretaria de Polítiques Sectorials, publiquem documentació sobre polítiques industrials, vam participar en l’elaboració del Pacte Nacional per a la Indústria (PNI) 2017-2020 i actualment estem participant en el del Pacte Nacional per a la Indústria 2022-2025.

Webs d’interés i enllaços de recerca

Observatori de la Indústria
Papers de l’Observatori de la Indústria
Informe anual sobre la Indústria a Catalunya

Acció sindical i Negociació Col·lectiva

Projectes

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing, elit ante viverra nostra ornare. Placerat nisl bibendum sociosqu pulvinar euismod velit neque mattis nunc, luctus dui mus tristique nibh nulla nisi eget interdum nec, tempor class suspendisse dis maecenas quis rhoncus libero. Dui ultricies id aliquam elementum venenatis taciti sed tempus placerat sem, per integer lectus fusce vitae nascetur pharetra risus odio, curabitur natoque eu vestibulum interdum montes varius massa urna. Velit vel inceptos a luctus hendrerit rhoncus gravida ullamcorper libero, nibh malesuada suspendisse et penatibus aliquam tempor.

Més informació

boton_telefon_2022
93 329 82 73
sectorials@catalunya.ugt.org