logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Formació sindical

La formació sindical és un dret que tenen els nostres delegats i delegades i persones afiliades, i ens ha de servir per refermar i enfortir els principis ideològics que ens donen identitat com a organització progressista i de classe, basada en una àmplia història de negociació col·lectiva i acords sindicals com a element diferenciador d’altres sindicats.
S’ha d’integrar dins les activitats de l’organització i el seu disseny ha d’estar lligat als nostres objectius estratègics i a l’acció sindical i, alhora, cobrir els aspectes tècnics per contribuir a una millor defensa dels interessos dels treballadors i les treballadores i amb garantia de qualitat.
Per dur a terme aquesta formació disposem de dues eines bàsiques, el pla de capacitació per al diàleg social i la negociació col·lectiva (majoritàriament amb format de càpsules formatives i jornades de poca durada) i els programes de formació contínua transversal i sectorial.

Oferta de formació sindical. Pla Negociació col·lectiva i Diàleg social 2021

Oferta de formació sindical especialitzada 2022

Vols formar-te?

Si vols inscriure’t o més informació posa’t en contacte amb el/la responsable de formació de la teva seu territorial o la teva federació.
Si tens qualsevol dubte pots adreçar-te a la seu central de Formació Sindical.