logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Formació

A la UGT de Catalunya fem una aposta ferma per l’orientació i la formació professional al llarg de la vida com a elements imprescindibles per a tots els treballadors i treballadores, tan ocupats com en situació de desocupació, adreçats a facilitar el seu desenvolupament professional i convertint-los en l’eix vertebrador del conjunt d’actuacions ocupacionals dirigides a la promoció de la seva carrera professional.

Formació sindical

La formació sindical és un dret que tenen els nostres delegats i delegades i persones afiliades, i ens ha de servir per refermar i enfortir els principis ideològics que ens donen identitat com a organització progressista i de classe, basada en una àmplia història de negociació col·lectiva i acords sindicals com a element diferenciador d’altres sindicats.

Formació professional

La UGT de Catalunya compta amb un instrument propi, l’IDFO, que contribueix a facilitar l’adaptabilitat dels treballadors i treballadores als nous escenaris del mercat de treball, on cada vegada es demana més qualificació, més flexibilitat i més competitivitat, recollint les necessitats formatives que les federacions nacionals i les Unions territorials detecten i oferint, a través d’itineraris professionalitzats i personalitzats, un ampli ventall de recursos, i que alhora contribueixen a la fidelització de l’afiliació.

Formació per a persones adultes

El centre Maria Rúbies és el centre de formació de persones adultes de la UGT de Catalunya. Des de 1997 funciona com a centre d’autoaprenentatge i des de 2013 està reconegut pel Govern de la Generalitat. El centre obre durant tot l’any i posa a l’abast un àmplia franja horària per facilitar al màxim l’accés a un extens ventall de formació a les persones adultes. La seu es troba ubicada en el mateix edifici de la UGT de Catalunya a la seu del Raval de Barcelona.

Centres de formació

Rambla del Raval 29-35. 1a planta
08001 Barcelona
93 268 92 92

Rambla del Raval 29-35. 1a planta
08001 Barcelona
93 310 30 94