logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ocupació i Atur

La UGT de Catalunya analitza periòdicament les dades del mercat de treball. Mensualment, les dades d’atur, contractació, afiliació a la seguretat social i prestacions per desocupació. Trimestralment, les dades de l’EPA. L’objectiu és disposar dels elements necessaris per formular les nostres propostes sindicals que ens permetin construir un nou model productiu i de relacions laborals més just, equitatiu, solidari i sostenible per a treballadors i treballadores, capaç de generar treball digne i amb drets.
Així mateix, la UGT de Catalunya, com a organització sindical més representativa i com a membre del Consell de Direcció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, participa en la definició de les polítiques públiques d’ocupació que s’han de desenvolupar a Catalunya per mantenir i fomentar la creació d’ocupació estable i de qualitat, i per orientar, assessorar, qualificar i acompanyar en la recerca de feina a les treballadores i treballadors del nostre país.

Notícies relacionades

atur-644x320-1
Es redueix l’atur a Catalunya per quart mes consecutiu i creix la contractació i l’afiliació a la Seguretat Social

La recuperació i l’evolució positiva del mercat de treball segueix el seu curs, però alertem sobre l’augment de la situació de vulnerabilitat…

A Catalunya augmenta la contractació indefinida i es redueix la temporalitat

Aquest abril, el 49% del total de la contractació és indefinida, mentre que al mateix mes al 2019 no arribava…

Aquest trimestre a Catalunya s’han destruït 40.800 llocs de treball, tot i crear-se 83.400 llocs nous en un any

Des de la UGT de Catalunya considerem que la millora en la qualitat de l’ocupació ha de portar un augment…