L’Ajuntament de Vic infringeix la llei de seguretat privada durant el Mercat de Música Viva

Un any més fomenta l’intrusisme professional per abaratir costos en la contractació del personal de seguretat privada durant l’esdeveniment

Durant les actuacions que van tenir lloc al Mercat de Música Viva de Vic el passat 15 de setembre, la protecció dels escenaris va estar a càrrec de personal no titulat amb la categoria de vigilant de seguretat, sinó amb auxiliars de serveis de l’empresa Serveis Auxiliars Nargy, fet que suposa una clara infracció de la llei de seguretat privada i el seu reglament.

Aquests greus fets han estat denunciats in situ pel nostre sindicat al màxim responsable de seguretat pública destinat a la protecció de l’esdeveniment.

L’Ajuntament de Vic, després d’haver estat denunciat en anteriors ocasions, segueix incomplint i posant en greu risc la seguretat del públic, deixant la protecció d’aquest tipus d’esdeveniments en mans de persones que ni estan qualificades ni reuneixen els requisits exigits per llei. Lamentem que després de diverses reunions prèvies amb els responsables municipals i de les denúncies presentades amb anterioritat, el consistori continuï fomentant l’intrusisme professional en la contractació del personal de seguretat privada, amb l’única finalitat d’abaratir costos, restant importància a la protecció de la ciutadania.

Des del nostre sindicat seguirem denunciant els incompliments en aquestes contractacions, ja que els i les responsables públics han de ser els primers garants del compliment de les lleis.

Comments are closed.