Vaga al sector de mercaderies i logística de la província de Barcelona després de 9 anys sense conveni

La patronal fa xantatge a la plantilla i condiciona l’increment salarial a acceptar a una jornada de dilluns a diumenge.

El sindicat de Carreteres i Urbans de la FeSMC-UGT de Catalunya i el sector de carreteres de CCOO de Catalunya han convocat per al proper 30 d’octubre una vaga de 24 hores per denunciar la intransigència de les patronals en la negociació del conveni col·lectiu de mercaderies i logística de la província de Barcelona, després de nou anys bloquejat.

En primer lloc, les patronals del sector –Transcalit i Uno- van escudar-se en la reforma laboral; després en litigis que finalment es van resoldre a favor dels treballadors i les treballadores. I quan finalment s’han reobert les negociacions, la patronal ha mantingut el bloqueig fent unes exigències de màxims.

El nostre sindicat denuncia que Transcalit i Uno volen desregular les condicions laborals dels 15.000 treballadors i treballadores i que pretenen fer xantatge als treballadors perquè a canvi de l’actualització dels salaris, congelats des del començament de la crisi, acceptin la jornada laboral ordinària de dilluns a diumenge.

Comments are closed.