logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT acusa la patronal de l’hostaleria d’aprofitar la crisi de la Covid-19 per deixar 300.000 treballadors i treballadores sense conveni

El Sindicat d’Hostaleria de la FeSMC-UGT de Catalunya convoquem per al proper dilluns, 14 de desembre, una concentració davant del Corte Inglés de Diagonal per reclamar el conveni d’hostaleria de Catalunya. La patronal ha aprofitat la crisi de la Covid-19 per anunciar que no té cap voluntat de seguir negociant el conveni, apostant perquè el conveni perdi vigència i deixant prop de 300.000 treballadors i treballadores sense conveni col·lectiu.

La negociació col·lectiva és l’eina necessària per ambdues parts per tal de donar resposta a les necessitats del sector i per garantir i millorar les condicions de treball. És per això que el discurs de la patronal –que fins i tot ha rebutjat la nostra proposta de mantenir el conveni en ultraactivitat durant un temps fins que se signi un de nou– és ara per ara del tot irresponsable. El diàleg social és l’única eina per fer front a les situacions que afecten el sector ara més que mai, i els treballadors i les treballadores no en tenim cap culpa de la situació que estem patint.

 

Entrades relacionades