logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT de Catalunya denuncia l’empresa de serveis Tempo per impagament de salaris

La UGT de Catalunya denuncia que l’empresa de serveis Tempo deu el salari de  les seves treballadores i treballadors, en alguns casos des del mes de novembre. L’empresa Tempo va adjudicar-se el servei de neteja a diverses administracions locals de Catalunya, així com per al servei de neteja de les bases de manteniment d’ADIF a Barcelona i Girona.

En el cas d’ADIF, l’empresa adjudicatària deu a les seves treballadores i treballadors el salari del passat mes de gener, així com vacances pendents de l’any 2019. Abans de l’adjudicació del contracte, el nostre sindicat ja havia posat en coneixement d’ADIF els greus problemes econòmics de Tempo. Així mateix, Tempo també s’havia adjudicat el servei de neteja a nombroses administracions, com els ajuntaments de Salou, Altafulla, la Canonja, els Pallaresos i la Diputació de Tarragona, i també en els consistoris de Cabrils (Maresme) i Mollet del Vallès (Vallès Oriental).

El nostre sindicat està interposant les reclamacions de quantitats de les persones afectades per aquests impagaments, alhora que està negociant amb les administracions i ADIF com es gestiona la finalització d’aquesta contractació pública.

Entrades relacionades