logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT i CCOO convoquen concentracions a les seus de les principals empreses dels SPA

La UGT i CCOO inicien actuacions conjuntes davant el bloqueig del Conveni Col·lectiu dels Serveis de Prevenció Aliens.
El 17 de juny estan convocades a les 12h concentracions en les seus de les principals empreses. A Barcelona, la concentració serà al carrer Llacuna 166, davant la seu de Quirón Prevención.
Davant la situació de bloqueig unilateral del procés de negociació col·lectiva per part de les patronals ASPREN, ASPA i ANEPA, la UGT i CCOO han decidit elevar la tensió del conflicte per a aconseguir que es rectifiquin les posicions empresarials. Per això, des dels sindicats es vol estendre l’objectiu de la lluita i fer que la societat participi, cridant més alt, més clar i en més llocs que exigeixen un Conveni just i equilibrat per a les plantilles dels Serveis de Prevenció Aliens.
El pròxim 17 de juny a les 12h es convocaran concentracions en les seus de les principals empreses del Sector. Pel que fa a Barcelona, serà davant la seu de Quirón Prevenció al carrer Llacuna 166.
A més, la UGT adverteix que, si es manté aquesta situació de bloqueig, a la tardor es duran a terme intenses protestes que requeriran el compromís, la implicació i mobilització de les plantilles.
La gravetat del conflicte del Sector dels Serveis de Prevenció Aliens, que afecta 20.000 professionals, amb el seu Conveni bloquejat ja 3 anys, es tradueix en un empobriment sistemàtic de les seves plantilles (accentuada per la deriva inflacionista de l’economia nacional) mentre que el Sector bat rècord de beneficis, la qual cosa sumada a unes càrregues de treball que són cada vegada més excessives, perjudiquen un Sector que és clau en el model de la Prevenció de Riscos Laborals del nostre país.
La UGT vol deixar clar que farà ús de totes les eines de les quals disposa: mediàtica, de protesta i judicial; i que la confrontació no cessarà fins que les patronals s’asseguin a negociar unes condicions dignes per a un sector que porta anys immers en una dinàmica de precarització que ha d’acabar.

Entrades relacionades