logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Les treballadores i treballadors de Contact Center convoquem vaga el 8M

La UGT, juntament amb els sindicats que formen part del sector, han convocat una vaga el 8 de març per reivindicar les desigualtats laborals que pateixen les dones en els Contact Centers.

La UGT de Catalunya i d’altres organitzacions sindicals, convoquem el pròxim 8 de març, aturades de dues hores per torn de treball com a extensió de les concentracions, per aconseguir un conveni digne, de delegats i delegades que vam dur a terme el passat 22 de febrer a l’hotel Ritz on la Patronal celebrava els seus èxits i la nostra precarietat laboral.

S’ha decidit conjuntament, fer la vaga el dia 8 de març, dia de la dona, perquè majoritàriament les plantilles del sector estan formades per dones. Un 75% del total del sector, son dones amb salaris baixos, contractes parcials, problemes per poder obtenir una conciliació familiar i laboral  o simplement per a subsistir, ja que moltes dones han hagut de compaginar la seva feina als Contact Centers amb altres que també són precàries.

Les aturades seran per torns el dia 8 de març en els llocs de treball:

Nit: 00h a 2h

Matí: 11h a 13h

Tarda: 18h a 20h

Paral·lelament, el dia 18 de març els delegats i delegades convoquem una  nova concentració a tots els territoris per seguir lluitant i aconseguir un conveni just i digne. Aquesta, serà per les treballadores i treballadors dels Contact Center i s’hi sumaran els companys i les companyes d’empreses TIC, com el darrer cop, ja que pateixen una situació molt similar amb un conveni bloquejat. L’inici d’aquesta concentració serà a les 11h a Antoni Maura i finalitzarà a la plaça Sant Jaume a les 12.30h.

CONCENTRACIÓ SECTOR CONTACT CENTER I TIC

Hora: 11h a 12.30h

Lloc: d’Antoni Maura fins a Pl. Sant Jaume

Dia: 18 de Març

Entrades relacionades