7 de març: assemblea de delegades i delegats “En igualtat, seguim igual”

Un any després de les aturades i les mobilitzacions històriques del 8 de Març, en igualtat seguim igual, i continuen les discriminacions laborals, econòmiques i socials que pateixen les dones. Per això, aquest Dia de la Dona totes i tots hem de lluitar als centres de treball i al carrer per dir prou a tanta precarietat i a tanta desigualtat.

Per escalfar motors, dijous 7 de març hem convocat una assemblea de delegades i delegats, però oberta a tothom, a les 10.30 hores a les Cotxeres de Sants (carrer de Sants, 79 de Barcelona).

L’assemblea comptarà amb les intervencions de Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT; Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya; Eva Gajardo, secretària d’Igualtat de la UGT de Catalunya. També hi intervindran tres companyes del nostre sindicat que explicaran les experiències en igualtat a les seves empreses: Gemma Tovar, presidenta del comitè d’empresa de DAMM; Irene Polo, delegada del Servei d’Atenció Domiciliària, i Loli López, presidenta del comitè d’empresa de Claro Sol (cambreres de pis dels hotels de PortAventura).

I el 8 de Març la UGT convoquem vaga general de 24 hores. La vaga podrà desenvolupar-se durant tota la jornada laboral i com a mínim durant dues hores en cadascun dels torns de treball. A la nostra web trobareu la informació actualitzada sobre les mobilitzacions, documents i materials del 8M. I recordeu que a la web de la campanya “En igualtat, seguim igual” trobareu també tots els actes i assemblees previs al Dia de la Dona que estem organitzant arreu de Catalunya.

Comments are closed.