AVALOT i la UGT de Catalunya participen en l’organització del primer torneig de futbol contra la LGTBfòbia

Cartell_torneigLGTBfobia
El pròxim 17 de maig commemoren el “Dia Internacional contra la LGBTfòbia”, coincidint amb la data en què l’any 1990 l’homosexualitat va ser retirada de la llista de malalties mentals per part de l’Assemblea General de l’Organització Mundial de la Salut (OMS).Després de 25 anys després d’aquesta efemèride, malauradament, encara avui, al voltant de 80 països del món criminalitzen a persones per qüestions de gènere o identitat sexual. Ser gai, lesbiana, bisexual, transgènere o intersexual es condemna amb penes de presó.

A més, encara hi han països que mantenen per aquests casos la pena de mort.

A Catalunya, tot i els avenços produïts, com pot ser la llei 11/2014 contra la homofòbia, a nivell social encara hi ha persones que se senten discriminades i que ho pateixen a la seva feina, al carrer i fins i tot al cor de les seves famílies.
Per això l’Avalot conjuntament amb el Grup LGBT de la UGT de Catalunya i l’associació Panteres Grogues organitzem el primer torneig de futbol amb el lema “Tots juguem contra la LGBTfòbia”, per fer palesa la lluita de moltes organitzacions i persones contra la discriminació de ciutadans i ciutadanes amb diverses orientacions sexuals, i fer partícip d’aquesta lluita a molta més gent mitjançant l’esport, ja n’hi ha prou de prohibir o sotmetre a judici la nostra forma d’estimar.

ANIMEU-VOS A JUGAR, PERQUÈ TOTS i TOTES JUGUEM CONTRA LA LGBTFÒBIA!

+INFO/INSCRIPCIÓ


QUAN?

La data del torneig serà el dia 17 de maig, horari de 9.00 h a 14.00 h aproximadament.

FUNCIONAMENT?

El torneig serà en modalitat futbol 7. La durada dels partits serà de dues parts de 15 min, canvis il.limitats.

PREU

El preu per equip és de 60 €, aquest preu inclou aigua, refrescs i entrepà.

LLOC?

Club de Futbol Barceloneta, c/Dr. Aiguader, 58 Barcelona

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es poden fer trucant al telèfon o enviant wassup a 646763683 o enviant un correu a aflores@catalunya.ugt.orgLa data límit per la inscripció serà el dia 10 de maig.

Comments are closed.