Col·loqui: Cinema en temps de guerra

El pròxim dimecres 17 de març, a les 18 hores, a la Sala de les Brigades Internacionals de l’edifici històric de la UGT de Catalunya -Rambla de Santa Mònica 10, Barcelona- parlarem del paper que va tenir la indústria del cinema durant la guerra civil. Ho farem a través de l’exposició i el documental de cinema en temps de guerra del Memorial Democràtic.

Comptarem amb la participació del director del memorial democràtic de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Jordi Font, el comissari de l’exposició i professor d’història del cinema a la universitat de Barcelona, Magí crusells, Rosa Andreu, la secretaria general de l’associació d’actors professionals de Catalunya i la vicesecretaria general de la UGT de Catalunya Núria sole.

A través d’aquests t’estimonis coneixerem quin paper va tenir el sector de cinema durant la guerra civil i quin paper ha tingut el sector cultural i del cinema durant la pandèmia, fent un paral·lelisme entre guerra i pandèmia i les conseqüències culturals, laborals, econòmiques i socials que va tenir en un passat i que tenim en l’actualitat.

Recordar que donada la situació derivada de la covid-19, l’aforament és limitat i cal confirmar assistència a: dgarcia@catalunya.ugt.org

Comments are closed.