Comunicat de la UGT de Catalunya davant de la manifestació de dissabte, 26 d’octubre, sota el lema ‘Llibertat’

Davant la convocatòria de manifestació prevista per al proper dissabte 26 d’octubre, la UGT de Catalunya, com a entitat adherida al manifest ja subscrit per més de 500 entitats i fet públic el passat 14-O a la plaça de Sant Jaume, un cop coneguda la sentència, reiterem que:

  • Sempre hem defensat i mai defallirem en reclamar drets, llibertats, cohesió social i diàleg, més necessaris ara que mai, per trobar solucions a la situació que pateix avui el nostre país.
  • Hem participat i participarem en tots els espais compartits i plurals per a reforçar la cohesió i la convivència, i així ho hem demostrat a totes las taules des d’on es treballa en aquesta direcció, cercant el màxim consens amb institucions, diferents entitats i organitzacions socials. Sempre amb coherència, fermesa i responsabilitat social. Per això, animem a la participació a la manifestació d’aquest dissabte sota el lema LLIBERTAT.
  • La UGT de Catalunya, sindicat amb més de 130 anys d’història, ha participat en totes i cadascuna de les reivindicacions socials que hi ha hagut al nostre país. Ho hem fet sempre des del màxim respecte a tota la nostra afiliació, defensant la pluralitat, que és allò que més ens identifica. Per això, apel·lant a aquesta pluralitat, posem en valor que cadascú actuï en funció de les seves conviccions personals.

Comments are closed.