Concentració virtual de rebuig a les violències masclistes i feminicidis

El dilluns 18 de maig, a les 6 de la tarda, es farà una “Concentració virtual de rebuig a les violències masclistes i feminicidis” impulsada pel Grup de Dones de FACEPA i la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, de la qual la UGT de Catalunya en forma part.Com cada tercer dilluns de mes, el 18 de maig, ens mobilitzarem per condemnar les violències masclistes i els feminicidis. Aquest cop, a les 18h!

Tens tres maneres de participar des de casa:

  1. Posa ARA un llaç lila a la finestra/balcó/porta ben visible i envia una foto de la teva creació per Whatsapp al 605645182 o publica-la a les xarxes amb l’etiqueta #EspaiLliureDeViolències. Nosaltres les recopilarem per fer un homenatge a les dones assassinades.
  1. Posa un llaç lila a la finestra/balcó/porta en senyal de rebuig a les violències masclistes, que sigui ben visible dilluns 18 de maig a les 18h, i així cada tercer dilluns.

Vols que la teva comunitat també s’uneixi a la iniciativa? Penja un cartell a l’entrada, ascensor o a qualsevol lloc visible de l’edifici convidant al veïnat a fer el mateix.  En aquest enllaç et pots descarregar el cartell.

  1. Participa a la xerrada “L’educació de persones adultes com a eina de transformació social cap a una vida lliure de violències vers les dones”.

Dilluns 18 a les 18h que s’emetrà en directe per la plataforma Zoom i pel canal de YouTube de FACEPA.

Tot i la situació de distanciament social, podem seguir mobilitzant-nos per condemnar les violències masclistes i els feminicidis.

Comments are closed.