Conclusions xerrada de negociació col·lectiva i prevenció de riscos laborals: Treballadors i treballadores d’edat avançada

Conclusions de la xerrada de negociació col·lectiva i prevenció de riscos laborals: Treballadors i treballadores d’edat avançada.

Aquesta xerrada forma part d’un grup d’activitats de curt format subvencionades per la FEPRL i adreçades als delegats i delegades de prevenció, delegats i delegades de personal i quadres sindicals de les empreses que estiguin treballant i intervinguin en la negociació col·lectiva de les seves empreses i sectors.

En aquesta xerrada es presentarà el tríptic “Negociación colectiva: Trabajadoras y trabajadores de edad avanzada” publicació realitzada per la OTPRL que conté  la informació necessària per a la introducció als convenis, de clàusules relacionades amb la prevenció dels riscos laborals de els treballadors i les treballadores d’edat avançada amb la finalitat de garantir els seus drets en quant a prevenció de riscos laborals. 

En aquests enllaços podeu consultar les conclusions de la xerrada ‘Treballadors i treballadores d’edat avançada’ i la presentació.

Comments are closed.