Els treballadors i treballadores del transport sanitari de Catalunya denuncien la manca d’estris bàsics de treball per protegir-se del coronavirus

Personal del transport sanitari de Catalunya han denunciat davant la Direcció de l’Inspecció de Treball la manca d’estris bàsics de treball desenvolupar la seva tasca com a sanitaris en uns moments tan difícils com els que s’estan vivint actualment.

També es queixen de la quantitat d’errors i omissions d’informació en multitud de serveis de possibles coronavirus. El sector denuncia que els EPIs s’han convertit en material de primera necessitat, encara que els costin molts més diners que els que els haurien costat, d’haver-se proveït adequadament en el passat. Critiquen que hi va la salut dels qui assisteix, que no han de convertir-se en part de la cadena de transmissió.
EI sector denuncia que tot i la manca d’eines, els treballadors i les treballadores del transport sanitari de Catalunya ja han avançat que seguiran lluitant encara que no se’ls vegi o senti, demostrant un cop més que som un servei de vital importància per el país. Esperem que qui governi quan aquesta crisi sanitària acabi, faci el que tingui que fer, o si no, no tindrem cap temor en recordar-li-ho els cops que faci falta.
El sector del transport sanitari també denuncia que a partir de la pandèmia del coronavirus, moltes empreses s’han sumat a les maniobres de rentat de cara, oferint donacions que després desgravaran íntegrament per ajudar en la lluita del covid-19, mentre els seus treballadors i treballadores van sense cap protecció a buscar afectats i possibles infectats per la malaltia.

Comments are closed.