Guia per als treballadors i les treballadores de les plataformes digitals

José A Pasadas, secretari de Polítiques Sectorials, a l’acte de presentació de la Guia per als treballadors i treballadores de les plataformes digitals.

La UGT de Catalunya ha elaborat amb Barcelona Activa la ‘Guia per als treballadors i les treballadores de les plataformes digitals’, una guia pràctica amb recursos didàctics enfocada als treballadors i treballadores de les plataformes digitals per donar-los a conèixer els seus drets i deures.

Què he de saber si tinc una oferta de feina d’una plataforma digital? Totes les plataformes són col·laboratives? Com es negocien les condicions de treball? Quin conveni col·lectiu se m’aplica? Aquesta guia ofereix respostes pràctiques a totes les preguntes que es poden plantejar els treballadors i treballadores de les empreses digitals.

Aquesta guia té com a base l’informe tècnic elaborat per la UGT de Catalunya ‘Estudi per conèixer la nova realitat de treball en els models de negoci emergents en el marc de les tecnologies digitals i possibles actuacions de l’Administració pública local’ que té lobjectiu de comprendre els nous models de negoci digital, l’impacte en el món del treball, sobretot pel que fa als treballadors i treballadores i proposar actuacions per millorarne la situació.

Aquí us podeu descarregar la guia i l’estudi:

Guia per als treballadors i les treballadores de les plataformes digitals.

Estudi per conèixer la nova realitat de treball en els models de negoci emergents en el marc de les tecnologies digitals i possibles actuacions de l’Administració pública local.

Comments are closed.