Jornada Anual de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva

L’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, del qual la UGT és membre del Consell de la Governança, és l’espai de participació, de cooperació publico-privada i d’acció conjunta entre institucions i organitzacions de la ciutat que treballen per construir una Barcelona més inclusiva i amb major qualitat de vida per a totes les persones.

El dilluns 28 de gener de 9.30 a 13.00 hores, tindrà lloc la Jornada Anual de l’Acord Ciutadà, al Born Centre de Cultura i Memòria, Sala Moragues (Pl. Comercial, 12).

La Jornada d’enguany tractarà sobre les fites de l’Estratègia d’Inclusió i reducció de les desigualtats i ho farà explorant nous llenguatges comunicatius. Així, els objectius de la jornada són projectar l’Acord Ciutadà i l’Estratègia d’inclusió en la ciutat; fomentar el treball conjunt i en xarxa en base noves maneres de treballar; fomentar el debat sobre les fites de l’Estratègia d’inclusió i identificar nous actors que poden participar de l’Acord Ciutadà.

L’acte també comptarà amb la participació de Betevé i el seu projecte “Desigualtats” en què han col·laborat algunes entitats de l’Acord Ciutadà.

Programa Jornada Anual 2019

  • 9.00: Recepció de les persones assistents
  • 9.30: Benvinguda amb Laia Ortiz, Tinenta d’Alcaldessa de Drets Socials i Presidenta de l’Acord Ciutadà.
  • 9.40: Dialeg “L’abordatge de les desigualtats socials des de la societat compromesa”. Amb Begoña Román, professora de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona (UB); i Nicolás Barbieri, investigador de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP).
  • 10.40: Presentació del projecte “Desigualtats” de Betevé a càrrec de Gabriela Grifol, periodista de betevé, i diversos testimonis del projecte.
  • 11.45: Cafè – exposició “Les fites de l’Estratègia d’inclusió i reducció de les desigualtats socials”
  • 12.45: Cloenda.

Podeu inscriure-us aquí.

Comments are closed.