La UGT convoquem aturades a Renfe

La UGT convoca vaga a Renfe el proper dimarts, 25 de maig, de 7 a 10 h i de 16 a 19 h, després de reclamar reiteradament la necessitat desesperada de personal i després de constatar la passivitat i deixadesa total de l’empresa.

Després de les més que desafortunades decisions del Govern de la Generalitat de Catalunya en matèria ferroviària, planificant un servei ferroviari pitjor per a la ciutadania i molt més car que el que ens ofereix l’operadora acutal, per a un servei que ja se està donant a Rodalies, Metro i Bus, Renfe descapitalitza de personal els serveis de comercial a Catalunya, en el pitjor moment d’agressions i frau de tots els temps.
La manca d’interventors als trens, així com de Mossos i Policia Local, fa que un important nombre de viatgers no pagui el bitllet, amb la important manca d’ingressos que això comporta i l’increment de diners públics que es necessita per cobrir despeses. Des de la secció sindical de la UGT a Renfe Operadora considerem que en aquests moments de greu crisi aquest diners podrien ser utilitzats per a millorar la sanitat i no haver d’invertir-se en la neteja de grafittis.

Comments are closed.