Scroll Top
logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT de Catalunya expressa el seu compromís per a eradicar la violència masclista

DSC_0113

La UGT de Catalunya, davant la commemoració d’un nou 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, expressa el seu compromís per a eradicar la violència masclista mitjançant la visualització i la defensa dels drets laborals de les dones que la pateixen.

Raquel Gil, secretària d’Igualtat i Polítiques Socials de la UGT de Catalunya, ha presentat en roda de premsa l’informe ‘Violència masclista en la parella: anàlisi de la situació actual amb perspectiva laboral’. La secretària ha reivindicat els drets de les dones en aquesta situació i ha insistit en que “Volem que qui és víctima de violència de gènere deixi de ser-ho, però també volem garantir que aquesta persona tingui possibilitats laborals”.

Per altre banda, s’ha celebrat una jornada sobre “violència masclista i drets laborals” on s’han tractat eines jurídico-pràctiques per a l’acció sindical en matèria de violència contra les dones. En aquest acte, s’ha profunditzat sobre els recursos legals existents per a la prevenció i intervenció de l’assetjament sexual i per raó de sexe; així com també, per a l’abordatge dels casos de treballadores que es troben en situació de violència masclista en la parella.

 Recull informatiu per a l’abordatge de la violència masclista:

Leave a comment