Nova edició de les terrasses culturals de la UGT de Catalunya

Aprofitant el bon temps, a les terrasses de la UGT de Catalunya, acostem la cultura a totes les persones que ens vulgueu acompanyar. En aquesta nova edició de les terrasses culturals, l’Àrea de Cultura de la UGT de Catalunya ha organitzat la presentació de dues lectures per aquest estiu: El sexe que volem les dones. I com gaudir-ne de Carme Sánchez Martín, el dijous 11 de juliol, i Sin decir ni mu, de Patrycia Centeno, el dijous 18 de juliol.

  • Dijous 11 de juliol, a les 18.30, a la nostra seu de la Rambla del Raval a Barcelona, presentarem el llibre El sexe que volem les dones. I com gaudir-ne de Carme Sánchez Martín.

Carme Sánchez és sexòloga i fa més de vint anys que atén pacients a la seva consulta. La majoria són dones amb una experiència comuna: no aconsegueixen gaudir del sexe. A El sexe que volem les dones l’autora recull casos reals i desenvolupa un concepte clau: el sexe és un joc, el joc dels adults. Aquest llibre t’ajudarà a replantejar la teva visió de la sexualitat, a treure-hi ansietat i a saber què vols i com ho vols. Sintonitzar amb el teu cos i coneixe’l per gaudir-ne —ja sigui a soles o en companyia, tinguis l’edat que tinguis i sigui quina sigui la teva orientació sexual— és la premissa bàsica.

«Serà un llibre de capçalera per a dones de qualsevol edat. Els dubtes, les inquietuds, les incerteses i les inseguretats hi troben resposta. Una obra que fa més lliures i sàvies les dones que el llegeixen.» —Maria de la Pau Janer

«Carme Sánchez enterra un pensament recurrent: que sobre sexe no ens queda res per aprendre. Mentida!» —Anna Alós

«A banda de consells de salut, el llibre ens recorda que el sexe és un joc i que les dones, malgrat les triples jornades, tenim el dret d’alliberar-nos i gaudir del nostre temps i del nostre cos. Sense culpes i sense presses.» —Marta Naval

  • Dijous 18 de juliol, a les 18.30, a la nostra seu de la Rambla del Raval a Barcelona, presentarem el llibre Sin decir ni mu, de Patrycia Centeno

Patrycia Centeno  (la Corunya, 1983) és llicenciada en periodisme i pionera en l’estudi de l’estètica (llenguatge corporal, indumentària, escenografia…) com a eina de comunicació política. Ha treballat com a periodista de moda i coordinadora de la 080 Barcelona Fashion, així com d’assessora d’imatge governamental i corporativa. Analitza l’actualitat per a nombrosos mitjans i imparteix classes en diferents centres universitaris. En 2012 va publicar l’assaig Política i Moda, la imatge del poder amb el qual va obtenir una gran repercussió mediàtica. Li va seguir Mirall de Marx, l’esquerra no pot vestir bé? . Coneguda en xarxes com @politicaymoda, la seva il·lustrativa i mordaç compte de Twitter s’ha fet indispensable per a esbrinar què diuen en veritat els líders quan els hi escolta en manera muti.

Ressenya de l’editor

Així com és fàcil mentir amb les paraules, les aparences NO enganyen. Aquest assaig tracta sobre la comunicació no verbal, de tot això que es diu sense parlar.

A través d’anècdotes, exemples, curiositats, encerts, errors i possibilitats protagonitzades per rellevants dirigents actuals i passats, l’autora assenyala i explica la importància de l’empatia, el llenguatge corporal, la indumentària i la posada en escena, i ofereix una mirada dinàmica i pràctica per a reconèixer i poder aplicar tots els seus secrets. Els majors malentesos en relacionar-nos i interactuar amb els altres són fruit de la nostra falta de formació i entrenament visual.

En un món on la immediatesa i saturació de la informació i les imatges ho és tot, conèixer, practicar i entendre el llenguatge del silenci marcarà la diferència en el nostre dia a dia.

Per el bon funcionament de l’activitat, cal confirmar assistència a dgarcia@catalunya.ugt.org

Es podran adquirir exemplars de l’obra presentada.

Comments are closed.