logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Acord entre les entitats municipalistes, els sindicats i les patronals ASCEN i ASPEL

netejaLes Entitats Municipalistes, els sindicats de CCOO i de la UGT de Catalunya i la patronal ASCEN (Associació Catalana d’Empreses de Neteja) i de ASPEL (Asociación professional de empreses de Limpieza) han signat un Acord de Codi de Bones pràctiques en la contractació pública local del servei de neteja.

El Codi de Bones pràctiques neix amb la pretensió de proporcionar tant a les empreses, prestadores del servei i licitadores i adjudicatàries de contractes públics, com a l’administració local, com a òrgan de contractació un catàleg ordenat i sistematitzat de principis, exemples d’actuacions, orientacions i pautes a seguir en la seva contractació pública local.

Les entitats signants consideren que l’Acord és un bon instrument per contribuir a l’assoliment d’un major nivell de qualitat en la prestació del servei de neteja; per potenciar la dignitat professional dels seus treballadors i treballadores i per consolidar un model de contractació pública local orientat al foment i a l’estabilitat de l’ocupació.

També garanteix l’ús eficient dels fons públics assolint els millors resultats per l’administració local i per les empreses amb la menor inversió en temps i despesa.

Les entitats signants s’han compromès ha fer una difusió territorial per explicar el contingut de l’Acord que ajudi a la contractació de les administracions locals de Catalunya associades a les entitats municipalistes i a les empreses del sector de neteja.

L’Acord estableix la creació d’una Comissió mixta paritària formada per representants de les entitat signants per fer un seguiment i interpretació del Codi de Bones pràctiques en la contractació pública local del servei de neteja.

Entrades relacionades

Leave a comment