logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Camil Ros participa en l’acte en defensa del corredor mediterrani que tindrà lloc demà a València

corredor 2.jpgL’acte finalitzarà amb la lectura i la signatura del Manifest pel Corredor Mediterrani

Els secretaris generals de les quatre unions territorials de la UGT del Mediterrani -Andalusia, Múrcia, Catalunya i País Valencià- participaran demà, 12 de juliol, en un acte en la Casa del Poble de la UGT a València per la defensa del Corredor Mediterrani, la xarxa viària que ha de potenciar i vertebrar en clau de futur el transport de mercaderies i de persones des d’Andalusia fins a Catalunya, amb projecció internacional.

El Corredor Mediterrani és una urgència que condicionarà les possibilitats de creixement econòmic i social del àrea mediterrània de l’Estat i, per extensió, de la resta de l’Estat. Aquesta infraestructura, tan necessària com menystinguda pels poders i les administracions públiques -en especial pel govern central- constitueix un motor de creixement i consolidació social que ha d’assumir-se dins de les nostres reivindicacions, com un element substancial de la nostra acció sindical. El futur de Catalunya, el País Valencià, Múrcia i Andalusia, el futur dels drets laborals i socials dels seus treballadors i treballadores, es juga molt amb aquesta estratègica infraestructura.

Abans de l’inici, a les 11 hores, els secretaris generals de les quatre unions territorials de la UGT del Mediterrani presentaran en roda de premsa el Manifest pel Corredor del Mediterrani. Hi intervindran:

  • Carmen Castilla, secretària general UGT-Andalusia.
  • Antonio Jiménez, secretari general UGT-Regió de Múrcia.
  • Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya.
  • Ismael Sáez, secretari general UGT-País Valencià.

L’acte tindrà lloc a partir de les 11.45 h. El programa és el següent.

Entrades relacionades

Leave a comment