logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Constitució del grup LGTBI de la UGT de Comarques Tarragonines

grup-lgtb
En el marc dels actes organitzats per la UGT de Catalunya aquesta setmana a tot el territori per  commemorar el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, demà dimarts 16 de maig, a les 13.15 h, a la seu del sindicat a Tarragona (c. Ixart, 11, 3r), la UGT de les Comarques de Tarragona presentem la “Guia sindical per a la no-discriminació i defensa dels drets LGTBI en l’àmbit laboral”, publicada per la UGT de Catalunya, i la constitució del Grup LGTBI-UGT Comarques de Tarragona.

La presentació anirà a càrrec de Sònia López, responsable del Grup LGTBI-UGT de Catalunya i Mar Vázquez, secretària d’Igualtat i Moviments Socials de la UGT de les Comarques de Tarragona.

Us adjuntem la Guia i el manifest que la UGT de Catalunya juntament amb el grup LGTBI-UGT de Catalunya ha elaborat per a mostrar el compromís inequívoc de la nostra organització en l’eradicació de les pràctiques discriminatòries per raó de l’orientació i/o identitat sexual que situen el col·lectiu de treballadors i treballadores LGTBI en una situació de clar desavantatge en l’àmbit laboral.

Entrades relacionades

Leave a comment