logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT denuncia que l’ERO anunciat al Grup Dia respon a la mala praxi de la direcció de l’empresa

La FeSMC-UGT mostra la seva indignació davant l’anunci de l’ERO al Grup Dia, clar exemple de la mala praxi empresarial duta a terme per la direcció del grup. Les dades que la presentades divendres passat a la CNMV ens mostren que la companyia podria estar fregant la fallida tècnica si no troba un refinançament immediat.

Després de mesos denunciant a les diferents taules de negociació la preocupació que ens traslladaven els treballadors i les treballadores dels centres de treball, i rebent sempre missatges de control i de tenir aquesta situació sota control, la FeSMC-UGT no entén com de sobte ens trobem en aquest malson per a milers i milers de famílies.

Des del nostre sindicat no permetrem que s’ataquin injustificadament els llocs de treball i exigim un pla de viabilitat que asseguri el futur del grup i dels prop de 40.000 llocs de treball que, en cap cas, han de ser els que paguin aquesta situació provocada per la mala praxi de la direcció del Grup Dia.

Després d’haver mentit reiteradament a la plantilla, fonamentalment mitjançant l’ocultació d’informació, el nostre sindicat considera la direcció queda totalment deslegitimada per prendre decisions. És per això que serà la representació dels treballadors, a través de les organitzacions sindicals, la que tuteli aquest procés per dotar-lo de les garanties necessàries.

En aquests moments restem a l’espera de rebre la convocatòria per a la constitució de la mesa de negociació, que serà l’encarregada de dur a terme aquest procés.

Entrades relacionades