logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT exigeix a la direcció de Ferrovial servicios a bordo que abandoni la seva actitud opressora vers la plantilla en vaga

huelgaeneltrenA Catalunya, l’empresa ha obert 5 expedients de falta molt greu, 2 dels quals a delegats del nostre sindicat

Ferrovial ha comunicat que deixa d’aplicar el conveni col·lectiu i ha presentat un ERO temporal per a 452 treballadors

Ferrovial Servicios a Bordo ha estat citada avui mateix per la Inspecció de Treball de guàrdia a Barcelona, en el sisè dia de vaga dels serveis de restauració a bord de l’AVE i Llarga Distància.

El Comitè d’Empresa ha interposat 5 denúncies per suplantació dels llocs de treball en vaga amb altres treballadors. Així mateix, la UGT n’ha interposat una més per assetjament de la direcció.

La UGT denuncia l’actitud opressora de Ferrovial Servicios a Bordo vers la plantilla que des de diumenge passat està en vaga, després que Ferrovial anunciés la seva intenció de deixar d’aplicar el conveni col·lectiu i presentés un ERO temporal per a 452 treballadors.

Des de l’inici de la vaga, la direcció ha obert a Catalunya 5 expedients de falta molt greu, 2 d’ells a delegats de la UGT de Catalunya. En el primer cas, s’acusa una delegada de gravar a una andana. En el segon, s’acusa un delegat d’intimidació i coaccions per informar a una de les treballadores que Ferrovial està utilitzant per suplantar la plantilla en vaga.

La vaga finalitza la matinada de dissabte a diumenge. Si durant la setmana vinent no hi ha cap apropament per part de l’empresa, el comitè plantejarà noves aturades per defensar els drets de la plantilla.

Entrades relacionades

Leave a comment