logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT i CCOO convoquen dues jornades de vaga a les nuclears per exigir unes condicions laborals dignes per als treballadors de les empreses auxiliars

vandellos

Els més de 1.300 treballadors d’empreses subcontractades exigeixen garanties en la subrogació i les condicions laborals

Avui dijous, 1 de juny, la UGT i CCOO hem celebrat una assemblea conjunta de delegats i delegades d’ANAV i de les empreses auxiliars que presten els seus serveis a les centrals nuclears per aprovar el calendari de mobilitzacions davant la situació de bloqueig de les negociacions amb la direcció d’ANAV. Prèviament, hem realitzat un procés d’assemblees a les diferents empreses auxiliars per informar els treballadors de com està la situació i recollir el pols del sector.

Els delegats i delegades assistents a l’assemblea han acordat continuar amb les accions informatives que es van realitzant periòdicament en el marc de la campanya sindical per exigir unes condicions laborals dignes per als treballadors i treballadores de les auxiliars, i escalar el conflicte amb la convocatòria de dues jornades de vaga.

També han aprovat per unanimitat convocar vaga de 24 hores a les nuclears els dies 13 i 20 de juny, coincidint amb el procés de recàrrega de les nuclears per forçar ANAV i les seves subcontractes a garantir els criteris de qualitat i seguretat que requereixen aquest tipus d’activitat i instal·lacions.

Demà divendres, 2 de juny, es farà una nova acció informativa als accessos d’entrada a les nuclears per informar els treballadors i treballadores del resultat de l’assemblea.

Entrades relacionades

Leave a comment