logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nova concentració dels treballadors del sector d’estalvi per exigir un conveni just i sense retallades

catalunyacaixa_1Dimecres, 24 de febrer, a les 17:30 h, davant la seu de CaixaBank

La UGT de Catalunya, juntament amb CCOO i CSICA, han convocat per al proper dimecres, 24 de febrer, diverses concentracions arreu de l’Estat en dfensa d’un conveni col·lectiu del sector d’estalvi just i sense retallades. A Barcelona, la concentració de treballadors tindrà lloc de 17:30 hores a 18:30 hores davant la seu de CaixaBank a l’Avinguda Diagonal.

Aquesta concentració vol cridar de nou l’atenció davant la gran contradicció entre els anuncis d’increments de beneficis de les entitats d’estalvi i l’abús en forma de retallades que la patronal pretén aplicar en la negociació del conveni col·lectiu. Per a la UGT de Catalunya els plantejaments de la patronal són inadmissibles, encara menys quan la reestructuració del sector financer ha suposat l’eliminació de 70.000 llocs de treball.

Tot i que la patronal (ACARL) marca el 29 de febrer com a data límit en el seu compromís de pròrroga de la negociació, els sindicats no acceptem aquest ultimàtum pel que fa a la negociació ni pel que fa a la ultraactivitat.


Concentració sector estalvi

DIA: 24 de febrer.

HORA: 17:30 a 18:30  hores.

LLOC: Avinguda Diagonal 621 (Barcelona) Seu Caixabank

Entrades relacionades

Comments (1)

Sempre endavant. Las Entitats, com la Caixes d´Estalvis, molestaban i molt, tant sols dir, que las gran (Banca), estaba pitjor i Europa va posar més de 100.000 millons d´euros. Enfin companys/as. Endavant.

Leave a comment