El Gabinet Jurídic de la UGT reprèn la seva activitat jurídica presencial

El Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya que des del 14 de març ha mantingut l’assistència telefònica i telemàtica a ple rendiment, reprèn la seva activitat jurídica presencial a les seus que estiguin obertes des del proper dilluns 18 de maig. Durant aquesta setmana les visites es faran en horari de matí.

Les visites podran ser presencials o telemàtiques, depenent de les possibilitats dels treballadors i treballadores que sol·licitin assistència i en qualsevol cas sempre es concertaran a través de cita prèvia. Se’ls contactarà telefònicament a l’efecte de valorar si la visita pot desenvolupar-se telemàticament, que en aquestes primeres setmanes serà preferent, o s’ha de dur a terme presencialment.

En cas de ser presencial, les visites es desenvoluparan a la seu corresponent tenint en compte totes les mesures de protecció necessàries en aquests moments i que estan recollides en el protocol del propi sindicat. En concret, els despatxos comptaran amb una mampara de protecció disposada a la taula per evitar eventuals contagis a causa de la impossibilitat de mantenir els dos metres de distància amb el client, els lletrats /des portaran les mascaretes i en els despatxos de visites hi haurà sempre gel desinfectant.

Quant als clients, se’ls enviarà un protocol d’actuació amb les diferents mesures que han d’adoptar per a una correcta atenció sense riscos: hauran de portar mascareta, se’ls prendrà la temperatura a l’entrada a l’edifici, han d’arribar a l’hora puntual a la qual estiguin citats i el pagament de la visita es realitzarà mitjançant targeta de crèdit.

 

Les tarifes especials COVID 19 per acomiadaments es mantindran mentre duri l’estat d’alarma. Als acomiadaments els efectes dels quals estiguin dins d’aquest període, se’ls aplicarà aquesta tarifa, mentre que els acomiadaments on l’efecte sigui posterior a l’estat d’alarma se’ls aplicarà les tarifes habituals de Gabinet Jurídic.

 

Gabinet Jurídic de la UGT de Catalunya

 

 

Comments are closed.