Jornada ‘Felicitat i treball’

Amb motiu del Dia Internacional de la Felicitat, el 20 de març, organitzem a la Sala de les Brigades Internacionals de la nostra seu històrica de la Rambla de Santa Mònica, 10, de Barcelona, la jornada ‘Felicitat i Treball’.

Programa

9.15 Acreditacions

9.30 Presentació i contextualització de la jornada en el marc del Dia Internacional de la Felicitat des del punt de vista laboral i sindical, per Núria Gilgado, secretària de Política Sindical de la UGT de Catalunya.

10.00 Ponència inaugural “Claus per a la felicitat i el compromís”, per Sor Lucia Caram, monja dominica contemplativa i activista cristiana que fomenta la solidaritat contra la pobresa.

11.00 Taula Rodona “La psicologia positiva aplicada a la prevenció de riscos laborals”, moderada per Daniel García.

  • Valeria Cruz: doctora en psicologia, especialització en salut ocupacional, psicologia positiva i lideratge, professora associada de la Universitat Jaume I i coordinadora acadèmica del Màster en Psicologia Positiva Aplicada de la Universitat Jaume I. Investigadora de l’equip WANT-Work Organisation Network de la UJI.
  • Joaquín Viñas: formador i investigador sobre la felicitat en l’entorn laboral.
  • Susana Rubiol: professora Facultat Blanquerna. Universitat Ramon Llull. Cap de Projectes a Sepra. Consultora àrea Promoció de la Salud Laboral en CENEA.

12.45 Debat

13.15 Clausura a càrrec de Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya.

Cal confirmar assistència a través del correu sindical@catalunya.ugt.org o del telèfon 93 329 82 73.

Comments are closed.