La FeSP-UGT de Catalunya exigeix a la Conselleria de Salut i el Ministeri de Sanitat que el personal sanitari disposi del material necessari per protegir-se

La FeSP-UGT de Catalunya ha fet arribar una carta a la consellera de Salut, Alba Vergés, i al Ministre de Sanitat, Salvador Illa, per exigir les mesures necessàries per garantir la seguretat dels treballadors i les treballadores.
Els treballadors i les treballadores de la sanitat, que estan en contacte amb persones que han donat positiu en Covid-19, no tenen prou material per protegir-se. A diferents centres de treball manquen mascaretes sanitàries, equips de protecció, ulleres, guants, gels desinfectants, etc. Hem detectat que en determinats centres assistencials, hospitals, sociosanitaris, emergències mèdiques, transport sanitari, residències, etc, no disposen del materials per preservar la seva salut, i que en altres no són coneixedors dels protocols d’acutació.
Per tant, exigim a la Conselleria, al Ministeri i a les empreses implicades, tant públiques com privades, que de manera immediata s’informi de les mesures que estan prenent per assegurar la salut dels treballadors, dels protocols d’actuació, que se’ls proveeixi dels EPI’s necessaris i adequats per desenvolupar la seva feina en condicions de seguretat i que es contracti personal per poder treballar respectant les mesures de seguretat.

 

 

 

Comments are closed.