La UGT presenta reclamacions administratives perquè la Generalitat retorni la part meritada de la paga extra del 2013 al personal funcionari


La UGT de Catalunya ha registrat aquest migdia una vintena de reclamacions administratives per exigir el pagament de la part meritada de la paga extra del 2013 al personal funcionari de la Generalitat. Aquesta part meritada suposa 88 dies, de l’1 de desembre del 2012 al 26 de febrer del 2013.

El nostre sindicat continua amb la seva estratègia judicial per aconseguir el retorn de les pagues extres manllevades als treballadors públics, després que més de 200 sentències ens donessin la raó amb la paga de Nadal del 2012 i, finalment, la Generalitat s’avingués a pagar-la a tots els treballadors públics de la Generalitat.

Igual que vam fer amb la paga del 2012, avui hem presentat 20 demandes “pilot” en nom de treballadors de la Generalitat de tot el territori, i si la justícia ens dóna la raó, iniciarem la campanya de reclamacions massives.

L’objectiu de la UGT de Catalunya és que la Generalitat retorni la paga a tots els treballadors públics. Al desembre passat ja vam presentar davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la corresponent demanda de conflicte col·lectiu per reclamar-ne el pagament al personal laboral de la Generalitat, uns 10.000 treballadors i treballadores.

Comments are closed.