Vaga de les teleoperadores de Ràdio Taxi 033 pels retards i l’impagament de les nòmines

radiotaxi033Ahir dijous es va celebrar al Tribunal Laboral de Catalunya l’acte de conciliació entre l’empresa Ràdio Taxi Verd (també coneguda com a Ràdio Taxi 033) i les delegades de personal de la UGT de Catalunya per la vaga convocada a partir del proper dilluns.
La vaga està motivada pels retards i impagaments de nòmines que pateixen els treballadors i les treballadores -principalment teleoperadores- des del mes de novembre. Després de més de tres hores de reunió no es va arribar a acord, de manera que la plantilla manté la vaga per al proper dilluns, 30 de maig, i el primer dilluns de cada mes fins a finals d’any: 6 de juny, 4 de juliol, 4 d’agost, 5 de setembre, 4 d’octubre, 4 de novembre i  5 de desembre. A més, dilluns 30 de maig la plantilla també farà una concentració a partir de les 10 hores davant de l’empresa, situada al carrer Bac de Roda, 139, de Barcelona.
A la reunió del TLC, l’empresa va declarar, a més, que deixa de prioritzar el pagament de la nòmina als seus treballadors. Cal afegir, que des del passat mes de gener i durant un any l’empresa està aplicant una reducció salarial d’entre el 7 i el 12% a la plantilla, formada per una trentena de treballadors i treballadores.
També es veuen afectats per les irregularitats en els pagaments els taxistes, que tenen des de fa un any serveis pendents de cobrar.

Comments are closed.