Vaga de les teleoperadores de Ràdio Taxi 033 pels retards i l’impagament de les nòmines

radiotaxi033Ahir dijous es va celebrar al Tribunal Laboral de Catalunya l’acte de conciliació entre l’empresa Ràdio Taxi Verd (també coneguda com a Ràdio Taxi 033) i les delegades de personal de la UGT de Catalunya per la vaga convocada a partir del proper dilluns.
La vaga està motivada pels retards i impagaments de nòmines que pateixen els treballadors i les treballadores -principalment teleoperadores- des del mes de novembre. Després de més de tres hores de reunió no es va arribar a acord, de manera que la plantilla manté la vaga per al proper dilluns, 30 de maig, i el primer dilluns de cada mes fins a finals d’any: 6 de juny, 4 de juliol, 4 d’agost, 5 de setembre, 4 d’octubre, 4 de novembre i  5 de desembre. A més, dilluns 30 de maig la plantilla també farà una concentració a partir de les 10 hores davant de l’empresa, situada al carrer Bac de Roda, 139, de Barcelona.
A la reunió del TLC, l’empresa va declarar, a més, que deixa de prioritzar el pagament de la nòmina als seus treballadors. Cal afegir, que des del passat mes de gener i durant un any l’empresa està aplicant una reducció salarial d’entre el 7 i el 12% a la plantilla, formada per una trentena de treballadors i treballadores.
També es veuen afectats per les irregularitats en els pagaments els taxistes, que tenen des de fa un any serveis pendents de cobrar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*