logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Aconseguim que el BBVA retorni el dia de lliure disposició que havia tret unilateralment del calendari laboral

BBVALa secció sindical de la UGT al BBVA ha aconseguit recuperar el dia de lliure disposició (un dels quatre que recull el conveni) que l’empresa va voler eliminar de manera unilateral del calendari laboral del 2017.

El 26 de gener la secció sindical de la UGT va sol·licitar a l’empresa a través d’una carta a la responsable de Relacions Laborals que es restablís el quart dia de lliure disposició que contempla el conveni col·lectiu de banca privada. Posteriorment, el 24 d’abril, vam participar en la reunió celebrada entre els sindicats i la Direcció de Relacions Laborals on, entre d’altres qüestions, vam tornar a reclamar el quart dia de lliure disposició.

Davant la negativa de la direcció del banc, el 8 de maig el nostre sindicat va interposar conflicte col·lectiu al Tribunal Laboral de Catalunya reclamant el dia manllevat. Finalment, el 17 de maig vam acordar amb l’empresa el retorn del dia i la fórmula de recuperació.

Per al nostre sindicat, primer de tot és la negociació, però quan aquesta no és possible utilitzem totes les vies de lluita i de pressió, inclosa la judicial, necessàries per defensar els drets dels treballadors i les treballadores.

 

 

Entrades relacionades

Leave a comment