logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Els treballadors de seguretat de l’empresa Ilunion a l’aeroport de Barcelona desconvoquen la vaga prevista per demà

Els sindicats i la direcció de l’empresa han arribat a un acord per pagar un plus de 250 euros mensuals a aquests professionals

La UGT de Catalunya, juntament amb la resta de sindicats del comitè de vaga (USOC, CSIF, STS-C i l’Associació de Vigilants), i la direcció d’Ilunion han assolit aquestmatí un acord pel qual es desconvoca la vaga prevista per a demà, 1 de novembre, dels vigilants de seguretat de l’aeroport del Prat.

Amb aquest acord s’aconsegueix un plus de 250 euros per 12 mesos amb revisió anual en funció de l’IPC, inclosa la radioscòpia aeroportuària segons conveni col•lectiu, de manera que s’homogeneïtzen les condicions econòmiques dels 254 treballadors i treballadores de l’aeroport de Barcelona.

A més, s’ha aconseguit millorar les condicions laborals d’aquests professionals, gràcies a una millor reorganització del servei, i es crea una comissió de seguiment.

Des del nostre sindicat, amb la participació a la mesa de diàleg oberta amb el Ministeri de Foment, apostem per l’avanç i la millora retributiva en les condicions laborals dels treballadors i les treballadores que presten servei en aquests centres i d’altres dependents de l’Estat.

Els agents de seguretat de l’empresa Ilunion es dediquen al control d’equipatge, control d’accés del personal i control perifèric de l’aeroport del Prat.

 

Entrades relacionades

Leave a comment