logo_ugt
Rbla. del Raval 29-35, 08001 - Barcelona
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

L’informe tècnic facilitat per Banc Sabadell per justificar l’ERO és esbiaixat i no s’ajusta a la realitat

En la reunió mantinguda aquest matí entre la direcció de Banc Sabadell i la representació legal dels treballadors i les treballadores, els sindicats hem tornat a rebutjar de pla la proposta de l’empresa.

Entenem que l’informe tècnic facilitat pel banc a la darrera reunió és esbiaixat i no s’ajusta a la realitat, les xifres sobre “digitalització” són irreals i forçades, i semblen incongruents amb les dades sobre beneficis i noves contractacions que assegura l’entitat.

 

Reiterem la necessitat de buscar alternatives als acomiadaments, com podrien ser mobilitat funcional o recuperació de processos externalitats. Alhora hem reivindicat de nou la importància de mantenir una atenció adequada als clients a la xarxa d’oficines, que actualment pateixen la imposició dels mitjans digitals per atendre les seves necessitats.

 

Durant la reunió, la direcció de l’entitat ha mantingut en l’ordre del dia l’exposició dels plans de recol·locació. Ha estat una decisió unànime per part de tots els representants sindicals desatendre aquesta intervenció, per considerar-la improcedent en aquesta fase del procés. La raó d’aquestes reunions prèvies i informals és buscar per part de les dues bandes alternatives al procés d’acomiadament col·lectiu

Entrades relacionades